Memancing : Album Memancing Kelong Acheh April 2009   13 comments

This slideshow requires JavaScript.

Posted May 6, 2009 by Keluarga82 in Album Gambar, Memancing

13 responses to “Memancing : Album Memancing Kelong Acheh April 2009

Subscribe to comments with RSS.

  1. nk mnyampan plak eh bang hud…
    mari mari….
    cpat2 pnuhkan korum..

    • hp sampai mersing kono jauh sket simpan dalam beg
      tk bleh tahan setiap 1/2 jam sms sampai
      pulak tongah nyentak..

      • sapo la yg ghajin bonar hantar sms tu….
        mungkin tangan tak pogang joran, pogang hp yo…
        nk buek camano..

    • Biaso eh menyampan lagi best…ble pindah2 klo satu2 spot tu ‘kureng’mendatangkan hasil…lebi2 lagi klo dapat ‘tekong’ yg baguih…klo Kelong…tungguuuuu je lah ikan masuk ikut pasang surut air..klo tak masuk…jawapan eh..’KUMPAU’lah..

      • jumpa di kampong parit

        bole lah kita berbincang pasal boating
        masa dikampong parit nnt…

        ramai rasanya yang berminat untuk join
        hud akan amik senarai nama2 yang nk join nnt

        uda

  2. bilo la nk repeat main laut nih…??

    • Wah…tak sabar nampak eh brother kita ni…Hud trip lopeh ni kau arrange lah..mcm yang kau plan tu..nti discuss lagik..
      Tapi biarlah cukup korum…orait…

  3. berganbar dgn ikan……. ikan nampak ikan yang sama sahaja??

  4. Nas…tapi ada satu lagik gambau dengan ikan gerung belang siap
    dengan penimbang skali…baju orang tu pun berbelang2 jugak…saper ha…
    mana gambau tu…he he

    • waa….

      mane itu gambar aaa?
      orang belang tp tak sama dgn itu gerong belang punya…
      lg baguih kalo si baju belang tu yg dpt gerong belang..
      hahah…

  5. he he he..bukan apa Angah..dia diam bukan sebarang diam…..cuma dia nak memanjangkan tempoh
    ‘KUMPAU’ dia bila pergi Kelong….itu aje…hu hu hu

  6. apsal takde gambo amir dalam ni haaa…..
    pueh cari muke die….
    jatuh laut ka?
    ahahahah..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: